Karnevalska povorka na početku – promocija kreativnosti

Karnevalska povorka na početku – promocija kreativnosti

Somborsko izdanje Limenka teatra festa (30. avgusta. 3. septembar) počeće karnevalskom povorkom kakva nije viđena u ovom gradu. U njoj će biti deca koja promovišu lepe i korisne aktivnosti kojima se u slobodno vreme bave. Biće među njima mali folkloraši, balerine, tamburaši, sportisti, glumci, pevači....I mali pčelari, čak!

Učesnici karnevalske povorke nosiće transparente sa porukama koje oni žele da poruče svetu, a koje će svojeručno ispisati.

Povorka će u 17.30 sati krenuti od zgrade Županije da bi u nastavku, ulicom Kralja Petra Prvog, stigla do Narodnog pozorista Sombor, tačno na otvaranje festivala, u 18.30 sati.

Ukoliko deca - prolaznici budu poželela da se pridruže povorci - slobodno! Dovoljno je samo da pruže ručice i zakorače zajedno – pravac - u pozorište!

O festivalu

“Limenka teatar fest” je nastao iz manifestacije “Limenkica -ulaznica”, u trinaestoj godini trajanja, kao jedinstvena manifestacija na svetu, koja, na neobičan način spaja edukaciju dece i mladih o zaštiti životne sredine i reciklaži i pozorišnu umetnost.

Pročitaj više...

Limenkica