Podrška kompanije Ball Packaging, Recan fondacije

Podrška kompanije Ball Packaging, Recan fondacije

I ove godine, kao i prethodnih 14, Limenka teatar fest organizujemo uz podršku kompanije Ball Packaging, Recan fondacije, a u saradnji sa projektom „Svaka limenka se računa“.

Naši partneri imaju aktivne uloge na festivalu koje nisu glumačke, ali su beskrajno zanimljive svim posetiocima. Poruke o značaju reciklaže za očuvanje planete Zemlje, o tome da aluminijumska limenka može da se reciklira neograničeno i još mnogo drugih, važnih ekoloških poruka prenećemo deci tokom festivala, sve to na različitim aktivacijama Šarenog edukativnog programa, koji će biti upriličen pre svake predstave.

Pikselata, kutija za glasanje limenkama - u takmičenju za naj-crtani film, pisanje razglednica, šoping praznim limenkama na LIMENKICA BAZARU ili presovanje limenki u društvu LI MENA – maskote festivala, samo su neka od mesta na kojima će se deca edukovati o važnim temama za našu planetu.

O festivalu

“Limenka teatar fest” je nastao iz manifestacije “Limenkica -ulaznica”, u trinaestoj godini trajanja, kao jedinstvena manifestacija na svetu, koja, na neobičan način spaja edukaciju dece i mladih o zaštiti životne sredine i reciklaži i pozorišnu umetnost.

Pročitaj više...

Limenkica