"Mali veliki princ"

"Mali veliki princ"

  • Teatar U.R.A, Beograd
  • 26. jul/10 sati

Teatar U.R.A iz Beograda, dovodi predstavu "Mali veliki princ". Ona govori o odrastanju dece čiji su roditelji prezauzeti.

Dečak-princ jednog malenog sveta se povlači u sebe jer ne uspeva da dopre do svojih roditelja. Kada se oni konačno zaigraju sa njim, uvideće koliko su divnih zajedničkih trenutaka propustili i poželeće da se vrate u detinjstvo.

Dečak odluči da se otisne u život i istraži druge planete. U toj igri-pustolovini pridružiće mu se i mama i tata. To će biti dragoceno putovanje za sve njih jer će ponovo otkriti koliko je važno da budu tu jedni za druge.

Na tom putu sazrevanja učiće zajedno, a upoznaće i mnoge neobične ljude i njihove čudne svetove. Steći će i divne prijatelje uz koje će naučiti da je pravo odrastanje moguće samo ukoliko se okružimo onima koje volimo.

Ova razigrana dramatizacija "Malog princa" naučiće decu da vredniju prijateljstvo i ljubav, a starije će podsetiti na sve lepe trenutke koje čine detinjstvo, koje tako često zaboravljamo kad odrastemo. Upravo te male oaze sreće koje pamtimo iz detinjstva čine nas zahvalnima na daru zvanom život.

Tekst i režija: Milena Coka Đorđević
Kostim: Lejla Vujović
Scenografija: Sanja Đorđević
Muzika i tonska obrada: Jovan Četa
Scenski pokret: Sandra Arsenijević
Grafički dizajn: Željka Bašić Stankov

Igraju:
Sandra Arsenijević, Maja Ranđić/Sara Bojić, Ilija Blagojević/Željko Krstić, Predrag Kotur, Aleksandar Meda Jovanić/Milan Uzelac, Milena Coka Đorđević.

PREDSTAVA JE ZA UZRAST 5+

O festivalu

“Limenka teatar fest” je nastao iz manifestacije “Limenkica -ulaznica”, u trinaestoj godini trajanja, kao jedinstvena manifestacija na svetu, koja, na neobičan način spaja edukaciju dece i mladih o zaštiti životne sredine i reciklaži i pozorišnu umetnost.

Pročitaj više...

Limenkica